Career

Civilence has opportunities for young deputy civil-law notaries with above-average academic results, good commercial sense, and the ambition to progress in notarial corporate law. 

 

Op dit moment zoekt Civilence een ervaren kandidaat-notaris ondernemingsrecht.

 

Functie omschrijving

Voor onze ondernemingsrechtpraktijk zijn wij op zoek naar een ervaren kandidaat-notaris. 
Tot de werkzaamheden behoren onder meer het begeleiden van herstructureringen, grensoverschrijdende fusies en zetelverplaatsingen, overnames en het opzetten van certificeringsstructuren en werknemersparticipaties. Hierbij wordt veelal samengewerkt met advocaten en fiscalisten. Het betreft een uitdagende functie met grote mate van zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatief.

 

Eisen
Je beschikt over minimaal 3 à 5 jaar werkervaring als kandidaat-notaris in het ondernemingsrecht. Je hebt ambitie, een praktische instelling en goede communicatieve vaardigheden. Je kunt zelfstandig dossiers behandelen en werkt resultaatgericht. Daarnaast ben je een teamplayer. Uiteraard beschik je over een uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, in woord en geschrift.

 

Bedrijfsprofiel
Civilence is een notariskantoor gespecialiseerd in ondernemingsrecht. Bij Civilence werken vier notarissen en vijf kandidaat-notarissen die in hun praktijk werkzaam zijn op vrijwel alle gebieden van het ondernemingsrecht. Tot onze cliënten behoren zowel startups als gevestigde bedrijven, waaronder private equity partijen, joint-ventures en multinationals. Een groot deel van de praktijk wordt in het Engels gevoerd.

 

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, een collegiale werksfeer en veel ruimte voor opleiding.


Sollicitatie en informatie
Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief met CV en cijferlijsten naar weijenborg@civilence.com. 
Voor vragen over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Jan Weijenborg (088 2500 551).